Medewerkers

Dierenkliniekdewarande.com

Even voorstellen:


                                      Eric der Kinderen                                                                   Kitty Wijnen     


Mijn naam is Eric en ik ben dierenarts en trotse eigenaar van Dierenkliniek De Warande. Ik ben 25 jaar geleden afgestudeerd in Utrecht. Daarna heb ik in verschillende praktijken mijn ervaring opgedaan. ruim 20 jaar geleden ben ik naar Engeland verhuisd en ben daar een gezelschapsdierenkliniek gestart. Negen jaar geleden ben ik teruggekomen naar Nederland en heb op 1 maart 2012 de praktijk van de familie Bogaerts overgenomen.

In de loop der jaren heb ik het geluk gehad om zeer uiteenlopende diersoorten mogen behandelen. Van Apen tot Zeehonden. Ik heb dan ook nog steeds een speciale interesse in exotische dieren. Verder heb ik zeer ruime chirurgische ervaring op uiteenlopende gebieden.
Mijn naam is Kitty en ik ben paraveterinair en trotse mede-eigenaar.

Ik heb bijna 25 jaar ervaring in de praktijk en thuis met mijn beesten. Momenteel hebben we een Mangalarga Marchador Maximo. Dit is een Braziliaans gangenpaard.

Door de jaren heen heb ik al vanalles meegemaakt, heel ontroerende momenten, leuke en grappige beesten en mensen van allerlei pluimage. En nog iedere dag maak ik weer iets nieuws mee. Het blijft een geweldig vak!

               Renske de Vocht                                                                                       Stefanie de Greef

Mijn naam is Renske, Ik ben op 18 mei 2017 afgestudeerd als paraveterinair. Al heel mijn leven vind ik het leuk om met dieren te werken en wist ik al dat ik hier mijn beroep van wilde maken. Opgegroeid met allerlei beestjes hebben we nu nog 2 honden. Pam en Luna. Ik houd van uitdagingen en ik vind het leuk om Eric te helpen in de operatiekamer. Hopelijk tot ziens bij Dierenkliniek De Warande

Mijn naam is Stefanie. Ik ben inmiddels al weer tien jaar aan het werk als paraveterinair en nog steeds is geen dag hetzelfde. Ik ben een geboren en getogen Helmondse en woon hier samen met mijn gezin.  Natuurlijk moet ik onze over enthousiaste Labrador Saar niet vergeten en rode kater Tommy. Met veel plezier adviseer ik de beestjes en hun baasjes bij Dierenkliniek De Warande.